responsive web templates
Mobirise

Mindfulness for nærvær, ro, lethed

Jeg kan varmt anbefale et mindfulness forløb hos Charlotte Storm. Hun er en meget kompetent formidler og er som underviser knivskarp, empatisk og nærværende.

Lotte Rodkjær

Charlotte er en meget positivt ladet person. Jeg havde aldrig troet, at mindfulness var noget for mig, men med Charlottes tålmodige, varme og rolige undervisning, mærkede jeg det modsatte. Vigtigt for guidningen i mindfulness er også stemmen. Charlottes er behagelig og blød og lun. Charlotte er god til at skabe en tryg stemning, hun er ambitiøs og tydelig.

Annie Bahnson

Hos Lethed er mindfulness evnen til at være i nuet, med alt hvad nuet bringer.

Jeg ønsker, at vi forholder os til virkeligheden og til nuet. At vi træner vores evne til at være med alle oplevelser uanset hvad de bringer. Det er en vej til at opnå større nærvær, ro og lethed.

For mig er det vigtigt at vi stoler på egen intuition og at vi stoler på os selv, fordi det skærper vores evne til, både at se gennem vindue og i spejl uden filter.

Letheds - Charlotte Storms - mindfulness-undervisning indeholder forskellige øvelser til at være mere nærværende. Til at fokusere og til at være med hele paletten af følelser.

På kurserne bliver du guidet og lærer værktøjer, som du kan bruge hjemme.

FO-Byen
lethed v. Charlotte Storm
Frederiksgade 79, 2. tv.
8000 Aarhus C

Telefon: 2663 9795
Email: info@lethed.dk