Mobirise

Graviditetsmassage

GRAVIDITETSMASSAGE I ÅRHUS
Er du eller en du holder af blevet gravid? så stort tillykke. Når først maven begynder at vokse, kan det være tiltrængt med en omgang graviditetsmassage.
 
SPECIALPUDE TIL GRAVIDITETSMASSAGE
Jeg tilbyder gravid massage i Århus og har en specialpude til graviditetsmassage med plads til både mave og barm. Specielt udviklet til dig, der venter dig. Puden gør, at både du og barnet kan slappe af, også selvom du ligger på maven. Det gør graviditetsmassagen til en behagelig oplevelse. Book tid til gravid massage Århus her på siden og forkæl dig selv, din partner, din veninde, din datter eller en helt anden.
 
GRAVID MASSAGE ÅRHUS 
Vil du forkæle den vordende mor, er en dejlig afslappende omgang gravid massage i Århus hos Lethed en dejlig overraskelse. Der bliver sørget for, at hun føler sig godt tilpas og får en god oplevelse ud af at komme til gravid massage. Ved graviditetsmassagen tages der naturligvis hensyn til den voksende mave og de ændringer kroppen gennemgår, og hun vil gå herfra med en følelse af lethed. Den voksende mave er et ekstra pres på kroppen og en omgang gravidmassage kan hjælpe med at løsne for de spændte muskler. Hos Lethed får du gravidmassage midt i Århus, men på en stille og rolig klinik.
  
GRAVIDMASSAGE - REN FORKÆLELSE 
Har du ømme muskler, uro i benene eller lignende kan du have gavn af graviditetsmassage. Trænger du bare til at blive forkælet og nusset om, med tid til dig selv og tid til at slappe af, så er gravid massage i Århus også lige noget for dig. Du vælger imellem en halv eller en hel times behandling, som får dine muskler og dit sind til at slappe af.

BOOK TID TIL GRAVIDITETSMASSAGE ÅRHUS 
Her på siden booker du nemt tid til gravidmassage i Århus. Find de ledige tider, der passer dig og lad op med en dejlig omgang gravidmassage i hjertet af Århus. Gravidmassagen løsner op for spændte muskler og uro i benene. Leder du efter gravidmassage Århus er du kommet til det rette sted. Her lægges stor vægt på at have god tid til den enkelte klient og fokus på en afslappet og let atmosfære, som gør din gravidmassage til et behageligt afbræk i hverdagen. 
Mobirise

FO-Byen
lethed v. Charlotte Storm
Frederiksgade 79, 2. tv.
8000 Aarhus C

Telefon: 2663 9795
Email: info@lethed.dk

RAB fysiurgisk massør BFM

Page was started with Mobirise